picture

picture

2016. december 31., szombat

Gépérzék +18

- Mackó, nem úgy volt, hogy ki vagy kapcsolva?
  A kislány megijedt, amint a puha borítású robot szemei zölden világítani kezdtek, majd fejét finoman megdöntötte egyik irányba. Egy alig hallható morgás hallatszott a picurka hangszórójából, felállt, és az ujjából kinyúló fémkulccsal bezárta az ajtót.
  Ritmusos lépteivel odasétált az ágy mellé, ahol a kislány feküdt, ám nem nyúlt hozzá a zsenge testhez. Hallatta azokat a lenyűgöző hangokat, amiktől a kislány ujjai tovább köröztek az édes kis csiklón, tovább maszírozta az éppen fakadó mellecskéket. A gép fogaskerekeire és rugóira, amik a hófehér borítás alatt hallhatatlanul kattogtak és pörögtek, mintha egy csepp víz jutott volna be; akadozni kezdett a gondolatlanság és engedelmesség, az érzések halvány érzékelése kezdte átvenni az uralmat. De mindez nem akadályozta abban, hogy teljesítse, amire alkották.
  Benyúlt a lány párnája alá, majd kivett onnan egy rózsaszín, áltagos pénisz méretű dildót. A kislány megszeppenve nézte, mit is akar csinálni az ő egyetlen barátja azzal a kis játékszerrel, meg sem mert moccanni, mégis átjárta testét az az izgalom, ami a kíváncsiságához társult.
  Mackó jól tudta a rituálét; csiklózás, majd halknak gondolt, csapágyig hatoló nyögdécselés, hosszú szuszogás, aztán az alvás. Ez volt az elsőszámú dolog, amin változtatni akart. Akart? Egy robot? A kislány volt a mindene, a legjobb barátja, a védelmezettje, az egyetlen, aki létezik. Pontosan ezért fogja most kielégíteni, sokkal jobban, mint eddig bármikor, a saját kis kezétől.
  Az ágy mellett állva egy széles hámmal az ágyékára erősítette a műpéniszt, és a kislány szájához tette. A forró, ügyes nyelvecske rögtön megtalálta a makk részt, körözgetni kezdett volna rajta, de orgazmusa már nagyon közel volt. Mackó a kislány feje alá tette a kezét, közelebb húzva magához, érezze a gép túlmelegedését, a tüzet, amit a puha borításon át sugároz, amit a kislány hangja, illata, látványa váltott ki belőle. Ám nem érezte a puha hajat, csak a törékeny koponyát, ahogy kissé a puhaságba süpped, majd a fejfordulást, a hanghullámokat; az ő ágyékába temetkezve élvezett el az ő szeretett kis gazdája! Sikítva szedte a levegőt, mozgása rendszertelenné vált, remegett, vonaglott az ágyon.
  Hosszú percekbe tellett, mire csukott szemmel lehiggadt. Pihegett a csendes szobában, ahol még Mackó belső hangjai sem hallatszottak, majd lassan a pihegés is halk szuszogássá csökkent. A kislány elaludt. Mackó büszke volt magára, első aktusára, a kislány bizalmába fogadta most is. Szerette ezt a hús-vér teremtményt, hiába nem lehettek érzelmei, régóta mellette volt, szerette volna, ha ebben az időszakban is hasznos lehet.
  Szolgálni az embert! Érzelmekkel, bizalommal, kihasználással...
2017. január 1.

1 megjegyzés:

  1. "Szolgálni az embert! Érzelmekkel, bizalommal, kihasználással..."
    Ez igaz lehet hús vér, vagyis emberi, férfi-nő kapcsolatra (viszonyra) is. Szolgálni a nőt, megadni neki azt, amire szüksége van...

    VálaszTörlés