picture

picture

2015. augusztus 26., szerda

Szerelem a tetőfokon +18 hetero

  Kínoz, hogy nincs velem, képeket küld, amiről eszembe jut a kempingezés... Amikor este megmutattam neki, hogy szeretek aludni; a karján, a hasához simulva, a lába alatt. Velem volt, éreztem, hogy meleg a teste, puha kezeivel simogatott, és nem bírtam magammal. Odafordultam hozzá, Ő a hátára feküdt, és megcsókoltam, hevesen, türelmetlenül, azonnal nyomtam hozzá a testem. Nem volt elég közel, kellett, azonnal.
  Amint előttem térdelt, szája lefelé görbült, orra két oldalán megjelent az a két hosszú ránc, szemei csillogni kezdtek, aranybarna haja a homlokára tapadt, és forrók voltunk mindketten. Folyt rólunk a víz, és a combomnál fogva közel húzott, az ölébe.
  Csodálatos volt, amint nem túl hosszú, tökéletesen ívelt péniszével kicsit simogatta tüzes kis puncimat, majd lassan belém tolta. Akkor, abban az első pár pillanatban történt velem valami, ami további nemi életemre kihat.
  Tenyerelt a csípőm mellett, mindkét kezével, az Ő csípője mozgott, egyre gyorsabban, arca komoly volt, szőrös mellkasa hevesen liftezett fel és le, de 44 éves létére Őt érzem életem legszexisebb férfijának. Egyszerűen annyira jó, amikor simogat, csókol, vagy csak rámnéz, akár feltüzelve, akár csak óvó pillantásokkal. Nem akartam, hogy mozogjon, és az orgazmussal elrontsa ezt a mennyei érzést, együtt akartam lenni vele.
  Folyton csak nyögtem, nem akartam mást, Őt érezni, boldoggá tenni, ne úgy maradjak meg az emlékeiben, mint egy kaland a sok közül, hanem mint Ő nekem; életem eddigi legnagyobb szerelme.
  Mondtam neki, hogy álljon meg, kihúzódott belőlem, én feltérdeltem elé, amire azonnal simogatni kezdte a fenekem. Farka hegyét illesztette volna be, de megint húzogatta a csiklómon, majd lassan mélyült el bennem. Vadul kefélni kezdett, fogta a csípőm, és izzadt testünk egymáshoz csapódott, míg én csupán nyögtem. Ő egy szót sem szólt, fogalmam sincs, mit érezhetett. Próbáltam szorítani a farkát az izmaimmal, de semmire nem tudtam koncentrálni, csak arra, hogy Ő bennem van, hogy engem kefél végre, ennyi kínzó várakozás után az övé lehetek.
  Nem élveztem el, Ő is abbahagyta, ledőlt mellém a matracra, nagyokat fújva, izzadtan, már pihenő szerszámmal.
- Mi a baj? - kérdeztem, mire kezét az arcomra tette, puhán, gyengéden simogatott.
- Semmi baj, Kincsem, nagyon jó voltál!
  Fogtam a farkát, a számba vettem, és lenyalogattam róla a saját nedveimet, ami az ágyékán is ott volt. Amíg nyaltam, kicsit megkeményedett, de utána azonnal visszapilledt.
- Érzem, hogy van valami baj... Kérlek, mondd el! - bántott a dolog, hogy nem juttattam a csúcsra. Valami baj van velem, nem vagyok elég ügyes, vagy odaadó, nem figyelek rá eléggé. De csak annyit mondott:
- Minden rendben van, gyere ide!
  A vállához bújtam, amíg finom, puha csókokat hintettünk egymás szájára, átölelte a derekam, és biztonságban éreztem magam, életemben először. Ahogy izzadt, hevesen lüktető testünk egymáshoz simult, legyőzhetetlennek éreztem magam, nem bánthat senki, mert Ő itt van mellettem, és bárkit legyőzhetek vele együtt.
  Azóta is hiányzik minden vele töltött pillanat, a cigizések, a whisky-zés jéggel, a hosszú autózás, a reggelente hideg medence, az esti, éjjeli, vad kefélések. Nem, nem kefélés volt, hanem heves, szenvedélyes szeretkezés, amiben egyszer összemaszatolta az arcom, aztán amikor elélveztem, az ölébe vont, és orgazmus közben megujjazott. Kimerítő volt, de abban a pár napban Ő adott nekem heroint, amitől meseszerűnek tűnt ez az egész, a mai napig alig hiszem el, hogy az életemet a kezébe adtam, de vigyázott rám, mint a saját szeme fényére, az én Kristófom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése