picture

picture

2015. június 27., szombat

Kristóf... Megőrjítesz! +18 petting

  "Adj ötletet, Drága Múzsám, s egyszer én is ódákat zengek majd a földöntúli csodáról, amit szerelemnek neveznek. Dalolva szeretnék, mosollyal végigszaladni a dombok völgyében, kézen fogva hitvesemmel.
Igen, Róla akarok énekelni, szikrázó, tengerkék szemeiről, lágyan zengő hangjáról, simogató öleléséről. Ó, bárcsak velem lenne most is, hű szerelmem, Laestarkhosz, s édes ajkait csókolhatnám újra!"
  - Jó, ez nekem nem megy, nincs hozzá hangulatom. - nézek a drámatanárra, aki karba tett kézzel mustrálja tehetségtelen alakításom.
  Mindenki szerint egy szívdöglesztő, szenvedélyes férfi, tele érzelemmel, vággyal, és persze tehetséggel. Ám az én figyelmemet azonnal másvalaki köti le; egy negyven körüli, kék szemű, nagydarab férfi, széles vállal, erős karjait mellkasán összefonja, és büszkén tekint rám, ahogy a színpadon állok. Kristóf, a nagy szerelmem.
  Az ajtófélfának támaszkodik, aranybarna haját néha a kacagó szél a homlokára fújja, rövid, egy-két őszszállal tarkított körszakálla alatt érzéki szája szexis mosolyra görbül. Elpirulok, és mélyen az ágyékomban forró, észveszejtő bizsergést érzek, amivel nagyon is tisztában van. Tizennyolc éves létemre sosem gondoltam volna, hogy pont egy ilyen férfi lesz az enyém, mint Ő, de egyvalami vigasztal; nem mondhatja, hogy nem vagyok őszinte, mert én aztán kimondom, ami böki a csőröm, vagy ha épp jól érzem magam. Miért hazudna nekem? Hogy együtt maradjunk? Hogy legyen állandó alvótársa, akit napi szinten kefélhet? Lehet, de emellett nagyon jól tudja, nekem mi kell, ahogy ugyanaz neki is; a partner, nemcsak testileg, lelkileg is.
  Hiába van túl egy házasságon és jópár barátnőn, ha nem volt meg a lelki békéje, aki kimasszírozta belőle a mindennapok gondját, aki törődik vele, aki félti.
  Főpróba lévén már rajtunk voltak a ruhák, a lányok tunikában, a fiúk tógában, mindenki tudta, hol a helye, ki után jön, és mit mondjon. Persze én is tudtam, de amint megláttam Kristófot, valamiért semmi kedvem nem volt ottmaradni a próbán. Ám azzal a tudattal, hogy másnap lesz az előadás... Semmi kedvem nem volt az egészhez.
- Oké, vége mára. - mondta ki nagy nehezen a tanár. - Ha valaki akarja, összehoztok egy kis gyakorlást, én már nem foglalkozom ezzel. A legtöbbőtöket nem is érdekli sem a darab, sem a munka, ami vele jár, pedig szervezői szemszögből sem kis dolog. Mindegy, menjetek, majd holnap találkozunk itt négykor. Mindenki legyen itt!
  Szélnek eredt mindenki, én is felkaptam a vállamra a táskám és saruban, tunikában lépkedtem Kristóf ölelő karjaiba. Szúrt egy kicsit a borostája, de jó volt érezni, milyen forró a teste. Egyik keze automatikusan lecsúszott a fenekemre, a másikkal átölelve tartott, én pedig a nyakát karoltam át. Szeretek vele lenni, biztonságban vagyok mellette, még csak csúnyán sem mernek rám nézni. Röhelyes, de ha ebben valamit imádok; nem kell félnem.
- Hazavigyelek? - kérdezte sután, mintha nem tudna mit mondani.
- Persze, aztán anyámék megnyúznak engem is, meg téged is! - elmosolyodtam. Titkolom a kapcsolatom vele a szüleim előtt, meg egyáltalán mindenki előtt, csak azt tudják, hogy van egy barátom, akivel komoly a dolog és Kristófnak hívják.
  Forró csókot nyomtam a szájára, amiben nyelveink újra és újra hol lassan, simogatóan, hol gyorsan játszadoztak a másikéval. Meg kellett állnunk csókolózás közben, Ő átkarolta a derekam, az én kezeim pedig mellkasán pihentek. Forróság áradt szét minden porcikámban és remegni kezdtem, annak ellenére, hogy még sosem... szóval izé... nah, nem feküdtem le vele. Nem vagyok szűz, ne arra gondolj, csak egyszerűen nem volt még rá megfelelő alkalom. Suli után az autójában? Nem vagyunk ennyire elcsépeltek, Ő a fiával lakik, aki most érettségizik, oda sem mehetünk, mihozzánk pedig pláne. Egy hotelszobát bérelni pár órára... nincs meg az az igazi hangulata, aminek ilyenkor kellene, tudod, a gyertyák, az illatok, a fények, csak be van téve egy ágy, aztán aludj rajta, vagy élvezd, hogy méregdrágán eltölthetsz egy éjjelt itt.
  Ahogy ott remegtem a karjaiban, elment mellettünk pár osztálytárs, ismerős, és mivel imádok nyitott szemmel csókolózni, láttam, milyen undorral néznek ránk. Lehet, hogy én vagyok túl konzervatív, de szerintem illetlenség bámulni egy csókolózó párt... pláne grimaszokkal, ahogy majd orgazmusom van a karjaiban. Kristóf egyik kezével becsúszott a pólóm alá, és egyik ujjával simította végig a gerincemet... akaratlanul nyögtem a szájába, vállaimat hátrafeszítettem, hasamat nekinyomtam az övének. Éreztem, hogy kemény, de meg kellett szakítani ezt a csókot, különben valami nagyon nagyon nagy baj lesz, ha valaki megjegyzéseket tesz, vagy kiszabadul belőlem a kisördög...
- Szerintem menjünk innen! - motyogtam, de megértette, és kézen fogva szálltunk be az autójába. A kissé megviselt Opel akadálytalanul szelte velünk az utcákat, egyiket a másik után, motorja egy rossz hang nélkül búgott, duruzsolt, mintha megfiatalodott volna a kilométerek tömkelegétől. Kristóf a kezemet fogta, miközben váltott, sűrűn rám pillantott, pedig nem voltam igazán szalonképes, szégyelltem magam, hogy egy lepedőben voltam gyakorlatilag, de arra büszke voltam, hogy nem szaggatta le rólam, mint ahogy más srácok a barátnőjükről, ahogy láttam próba után. Ezeknek nincs szégyenérzete?
- Hogy-hogy megvártál a suliban? - bukott ki belőlem, mert nem szokása egy olyan helyen lenni, ami ennyire klikkes, mint az én iskolám; tele van nevesebbnél nevesebb emberek gyerekeivel, akiknek nevesebbnél nevesebb gyerekek a párjaik, ő viszont még csak nem is a korosztályunk, hála Istennek, de nem is egy városi jegyző, vagy zeneiskola-igazgató. Csodálom a bátorságát, mert önmagában nem szereti a feltűnést, de engem tetőtől-talpig elfogadott a magam 18 éves tapasztalatlanságommal. Kihozom belőle azokat a dolgokat, amiket az előző barátnői prűden elnyomtak magukban, benne is van egyfajta vadság, amivel képes levenni a lábamról. Mielőtt megismertem, sosem gondoltam volna, hogy egyetlen érintésétől ennyire odavagyok, meg vissza.
- Azonnal el akartalak kapni, mielőtt hazaindultál volna. - magyarázza. - Mondtál anyádnak valamit, kivel vagy? Vagy el sem kéredzkedtél?
- Mondtam, hogy Keldával leszek, és hogy délután is megyünk csavarogni... - szégyenlem magam. Szegény Keldára annyi mindent ráfogok, pedig ő csak szorgalmasan tanul otthon, de ha kell, mellettem van. Borzasztóan hálás vagyok neki, ezért a sok hazugságért, de szerinte sokat változtam, és megérdemlem, hogy végre Kristóffal boldog lehessek, még ha anyámék az egész ellen vannak.
- És Kelda? Mondott valamit?
- Igen, folyton téged emleget!
- Istenem, mennyivel fogok én tartozni annak a lánynak?! - sóhajtott egyet, amitől bizseregni kezdtem... újra. Ennek ellenére alig mertem ránézni. Fogtam a kezét, de érezhetően remegtem, és most már a hüvelyizmaimat is folyton húztam össze, próbáltam mérsékelni a bizsergést, de nem ment.
  Át sem gondoltam az egészet, mire a másik kezemmel benyúltam a tunika alá, és átnedvesedett tangámra tettem a kezem. Hátradöntöttem a fejem, és sűrűn szedtem a levegőt, egyik levegővétel a másik után, szaporán, amin Kristóf is elcsodálkozott. Őszintén szólva én is magamon, bár nem ez volt az első alkalom, hogy maszturbáltam. Amióta együtt vagyunk, kb. egy hete, azóta folyamatosan, ha csak rá gondolok, vonaglani kezdek, és addig nem nyugszom le, amíg egy orgazmust el nem érek. Most ez kifejezetten fura volt, hogy vezetés közben mellette, az autóban, de nagyon élveztem, mert a keze, amelyikkel a váltót fogta, odacsúsztatta a combomon a hajlatomba, és finoman simogatni kezdett. Oda-odapillantott, lássa, mennyire lettem nedves, mennyire lüktet már a kis csiklóm, vagy az ujjam már magamba csúszott, avagy sem.
  Teljesen eláztam tőle, ahogy ott sóhajtozott mellettem, ahogy tekerte a kormányt, mikor már a városon kívül voltunk, és leállította a motort egy fa alatt. Ajka a számra tapadt, mikor áthajolt a váltón, és két ujja azonnal tövig csúszott belém. Majdnem sikítva nyögtem fel, ám ujjait fürgén mozgatta, hüvelykujja a csiklómat izgatta közben, csókommal majd felfaltam. karjaim a nyaka köré fonódtak, akaratlanul karmoltam a tarkóját, a nyakát, a hátát pólón keresztül.
  Ritmusosan ringatóztam az ujjain, oda-vissza, de ahogy a csúcs felé haladtam, nem akart megállítani; csak egyre gyorsabban ujjazott, ahogy csak tudott, már-már lihegett Ő is, mire lehajolt, és belecsókolt remegő puncimba. Rászorítottam a száját, és hangosat nyögve élveztem el... csókolózott a csiklómmal, még akkor is, mikor más csak lihegtem, de mellkason, melleim gyorsan jártak fel-le, kezemmel simogattam selymes, halántékon már kissé őszülő, aranybarna haját.
  Itt volt az ideje, hogy visszakapja a jól megérdemelt kéjelgést; felemelkedett a lábaim közül, és megcsókoltam, lenyalva arcáról és borostájáról minden csepp nedvemet. Vákuumként szívtam a nyelvét, majd lecsúsztam a nyakára, ahol haraptam, szívtam, nyögéseivel tudatta velem; jól csinálom. Férfias hangja a velőmig hatolt, újra felizgultam rá, de nem csináltathattam vele megint azt, amit az előbb, nekem is dolgoznom kell, hogy neki is öröme legyen ebben. Amíg a nyakát harapdáltam, kioldottam a nadrágján a madzagot, letoltam a sötétkék szegélyű, fekete boxert, és mintha rugó biztosította volna, kipattant a más csontkemény farka. Nem volt sem túl hosszú, sem túl vastag, olyan kis helyes volt,a mi tökéletesen illett tövig a számba, mert hogy azonnal bevettem. Szőke szőrzete kissé csiklandozta az orromat, de abszolút nem zavart, sőt. Inkább szexisnek tartottam, ahogy az illatát is. A napi egy doboz fekete West megadta a zamatát egy ilyen tökéletes szerszámnak, ezért minden tudásomat bevetettem, hogy neki is jó legyen; szívogattam kicsit, nyaltam, hol tövig vettem be, és a tetejéig fokozatosan szívtam, vagy csak a makkja volt a számban és a nyelvemmel köröztem rajta, de folyamatosan nyögdécselt, hosszúakat sóhajtott, amitől majd megőrültem. Nyelvem hozzáért a golyóihoz is, éreztem, hogy egyre jobban húzódnak össze, majd, mikor már nem bírtak jobban, a farka alsó felén lévő kis csövecskében éreztem a lüktetést; elélvezett, egyenesen a számba. Forró volt és ragacsos, viszont Isteni íze volt, a cigi ellenére is, szexőrült pornósztárként szívtam ki belőle az utolsó cseppig, de nem nyeltem le. Visszaültem a helyemre, hogy láthassa, mit művelek a gecijével, amiért nem ok nélkül voltam oda. Tátott szájjal nézett, ahogy erotikusan, már-már kurvásan művészkedek, majd ajkába harapott, és keze a farkára kapott... még mindig állt, bár kezdett lankadni.
  Lenyeltem az édes nedűt, majd megcsókolt, viharosan, követelőzően, akaratosan. Megragadott az alsó állkapcsom alatt egyik kezével, ujjaival kissé megszorított, de nem erőszakosan, csak hogy érezzem, ott van a keze.
  Nyüszíteni kezdtem, amire ujjai megint becsúsztak a bugyim alá. Megint két ujj a puncimba, hüvelykujja a csiklómra, de már csak párat körzött rajta, mire elélveztem.
  A vállára döntöttem a fejem, lihegtem, pihegtem, Ő átkarolt és velem szuszogott. teljesen kikészített, és megőrülök érte. Kék szemeiben mintha a csillogó tengerpartot láttam volna, mikor felnéztem rá, selymes haja kócosan, de szexin összeborzolva, arca kipirulva, ajkai pirosan, mint a cseresznye, amibe bele is haraptam.
- Egyem a málna szádat! Istenien szopsz! - mondta, de újra megcsókolt.

Az én Tomimnak <3

2015. június 27.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése