picture

picture

2015. május 29., péntek

Egy gyönyörű éjszaka emlékére +18 Maszti

  Pár csepp körömlakk, fürdősó, egy halványzöld törülköző és csobog a víz. A hófehér sarokkád egyre jobban telik melegvízzel, a magasan lévő ablakot csillogó pára borítja be, és a gyertyalángok táncolásától sejtelmes fénybe burkolózott a kis tiszta szentély.
  Patrik elzárta a vizet, ledobta derekáról a törülközőt és kezével végigszántotta a víztükör sima felszínét, halvány hullámokat fodrozva. Ahogy szemével követte a dombocskákat-völgyecskéket, bal kezével akaratlanul, finoman rámarkolt pihenő falloszára.
Mélyet sóhajtott, majd egy röpke, meleg borzongás futott végig íves gerince mentén, felborzolva rövid haját a tarkóján, légzéstől remegve szőrrel ritkásan borított mellkasát.
  Lassan bújt az ölelő víz hullámkarjaiba, nyakig elmerült a világ elől, de fejében folyton csak Ő járt: a kecses derekával, kerek fenekével, a kócos, szőke hajával, de a csókja volt maga a mézédes mennyország. Barátnak nyers volt, őszinte, de a maga módján szeretnivaló, az ágyban viszont egy éhes, kielégíthetetlen ösztönlény. Eszébe jutott az a sok átszeretkezett éjjel a folyóparton, a magas fák árnyékában, a finom harapások és a végeláthatatlan ölelések közepette, a kéjes nyögések és a vad karmolások.
  Megérte a harc ezen az áron? Az övé volt, de mégsem, sem a lelke, sem a teste. De ő nem hibás, egyszerűen nem ért meg egy ilyen kapcsolatra, nem volt elég komoly, és még a saját határait feszegette.
  Patrik szíve csak fájt, mert szerette, hiába volt egy kis kicsapongó, szilaj személyiség.
  A közös fürdés mindkettőjüket lázba hozta, a habos, sikamlós testek, ahogy egymáshoz értek, szikrázott köztük a levegő, néha egy-egy sikítás is kiszökött a fürdőszoba ajtó alatt. A tiszta csempéken visszatükröződött a kéj, ami a vérükbe íródott olyankor, megfékezhetetlen, vad cselekvésre ösztönözve mindkét embert.
  Patrik kicsit erősebben rámarkolt a már álló szerszámára, expartnere gondolatára is két rántással egyszerűen elélvezhetett volna, de imádta kínozni magát és párját is. Húzta, halasztotta, amilyen sokáig bírta, minden alkalommal hatalmasat élvezve, lapos hasára, vagy a másik szájába, fenekére.
  A kádban, a víz alatt simogatta magát, mélyeket sóhajtva egyre lendületesebben csinálta, de nem siette el. Fejét lazán hátradöntötte a kád szélének, szemeit kéjesen lecsukta, száját kinyitotta, úgy vette a levegőt, de nyögése nem volt hangos.
  Felpezsdült a vére, szinte futott, száguldott ereiben, testét remegés rázta, mellkasa egyre gyorsabban, nagyobb ütemben emelkedett, szíve kezdett zakatolni.
  Érezte, ha nem lassít, akkor elmegy, de csukott szemei előtt megjelent valaki képe; egy lélegzetelállító, tagadhatatlanul kívánatos nő, kerek, markolnivaló mellekkel, kis fitos orral, huncut pillantással, ahogy szemérmesen takargatja hetykén álló, sötétebb árnyalatú  bimbóit, és fazonra vágott, tejfehér szeméremdombját. Lábait egyre nagyobb terpeszbe nyitotta, belátást engedett harmatos, friss, bódító illatú puncijára.
  Patrik körkörösen kezdte mozgatni kishíján szétrobbanó farkát, mintha a nő csiklóját dörzsölné, aki közben észveszejtően felnyögött, melleit masszírozta. A fiú újra begyorsított, egyre vadabbul sóhajtozott, nyögött, de már képtelen volt megállni, szíve ki akart szakadni erős mellkasa alól, remegett.
  Farkán erőseket rántott, de mire a bizsergés elérte a gerince alját, az első spricc már a lapos hasára landolt, azt követően gyors ütemben a második, a harmadik és a negyedik egy-egy nyalásnyi édes nedű.
  Percekig tartott, mire magához tért, lihegése fokozatosan lassult, de remegése alig csillapodott.
  Fürdővize kezdett kihűlni, de Patrik keze nyúlt a szivacsért, rányomott a tubusból egy kevés habfürdőt, és habosra nyomkodta a víz alatt. Lassan, finoman végighúzta a szivacsot a karjain, a lábain, hasán, derekán, vékony, csúszós réteget kreálva.
  Kezével és a zuhanyrózsával öblítette le magát, a víz megint csak csobogott körülötte, és kihúzta a dugót a kádból.
  Patrik óvatosan lépett ki arra a puha, műanyag szőnyegre, ami a fürdőalkalmatosság mellett volt, a vízcseppek villámgyorsan futottak le kidolgozott testén. Levette a halványzöld törülközőt a szárítóról és érzékien megtörülközött. Dereka köré csavarta a puha, nedves pamutanyagot, besétált a plüsszőnyegen a hálószobájába, felhúzott egy sötét színű boxert és felfeküdt a franciaágyra.
  Kezébe vette okostelefonját, rányomott párszor a képernyőre, majd elmosolyodott, kicsit fel is kacagott azon, amit olvasott. Füléhez emelte a 4 colos kijelzős eszközt, majd mosolyogva hallgatott, amíg kicsengett a vonal.

Patriknak, köszönöm, hogy mellettem vagy!

2015. 5. 27.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése