picture

picture

2015. március 19., csütörtök

Lehet valaki ekkora szerencsétlen?

  Régóta felfigyeltem egy srácra az utcán... szőke haj, szürke szemek, arcán szőke borosta, vagy néha helyes kis szakáll, fekete bőrdzsekiben, koptatott, világoskék farmerben, fakó barna bakancsban.
  Az ember lánya elájul, ha egy ilyen pasival találja szemben magát, főleg, ha véletlen tényleg pár centivel mellette megy el, érezve a parfümét a cigije füstjével keveredve. Arca nem hosszú és keskeny, mint egy halnak, vagy mint egy kecskének, de nem is téglára hasonlít, szóval a tökéletes arc. Vállai szélesek, szinte már deltásak, de nem az a szemet szúróan kidolgozott, mint a szteroidosoké, dereka keskenyebb, mint a válla, a nadrág nem feszül sem a fenekére, sem a combjaira, látszanak rajta azok a hosszú csíkok, azok a redők, amik hátulról igazán romantikus stílusúvá teszik a férfi testét. Járása nem ruganyos, nem lendületes, inkább egy kicsit lomha, de stabil.
  Ugyan, ki lenne az az elvetemült, aki egy ilyen pasinak nekimegy, hogy megverje... öngyilkosság.
  Szürke szemei a semmibe merengenek, de ha kell, nagykabátban vagy, csizmában, bundabugyiban, akkor is levetkőztet csak a tekintetével, pláne, ha még zavarba is tud hozni.
  Észveszejtően szexis, ilyenkor nem érdekel sem a pénze, sem, hogy ki fia, honnan jött, csak az, hogy milyen bújós, ha szexre kerül a sor. Mennyire odaadó tud lenni, hagyja, hogy háromszor elélvezz a karjaiban, miközben ő csak gyönyörködik vonagló, görcsös testedben. Aztán szimplán a szádra és az arcodra veri, és mentek Isten hírével a dolgotokra.
  Napok telnek el, vágysz rá, de nem tudod megkeresni, nem tudod a nevét, a telefonszámát. Ott tartasz, hogy már el is felejtetted, mikor megpillantod a haverjai társaságában egy borzasztó forgalmas helyen, ahol nem mehetsz oda hozzá. Messziről csodálod gyönyörű testét, szőke haját, hogy megint olyan izgatóan borostás, aztán lép egyet, eltávolodva attól a padtól, aminek nekidőlt a fenekével. Egy hosszú hajú szőke lánynak ad egy akkora csókot, majd bekapja a fejét...
  Képzeletben kapsz egy akkora ütést, mint a filmekben, hogy két métert repülsz hátra, aztán nem tudsz felkelni... Tátott szájjal bámulsz, hogy most ez a csaj előtted is megvolt, vagy közben te voltál, vagy most mi van?
  Képtelen vagy bárkire is ránézni, csak azt érzed, hogy lenyomták a fejed a víz alá, hogy megfulladj, és te még hagyod is, mert azt kívánod, bár hozzád érne máshol is...
2015. március 18.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése