picture

picture

2014. december 19., péntek

Tépelődés

  Érdekes, egy ember hányszor csalódik más emberekben. Vagy csak elveszíti  hitét? Közönséges bolondnak titulálják, miközben alig ismernek belőle pár dolgot. Igen, vannak ilyenek, nem is kevesen. Vannak, akik magukban nevetik ki az ilyen titulált bolondot, vannak azonban olyanok is, akik felhasználják a saját céljaikra, esetenként a saját hazugságaikra.
  Borzasztó tud lenni, ha nem hisznek egy ilyen ‘bolondnak‘, és csodálkoznak, ha sokszor az egyszerű szexbe, vagy munkába menekül. Bele lehet-e bolondulni abba, ha valakit eleve annak néznek? Igen, pláne, ha nincsenek körülötte olyan további idióták, akik szinten tartják egymást.
  Keresni ilyen idiótákat? Akik minden ilyen baromságban benne vannak, vagy ha nem is, akkor legalább távolról, lélekben támogatni tudják? Nagyon nehéz, ebben biztos vagyok. Pláne a mai világban; alig van pár őszinte ember, de azok is, inkább csak maguknak tartják meg az igazi énjüket, minden alkalomra azt hiszik, ez az igazi. Persze, ha rájönnek, hogy elutasították, becsapták őket, magukban sírdogálnak, annak ellenére, hogy megkeresnék azt, akinek igazán szüksége van rájuk, esetleg ezt már korábban a szemébe is mondták.
  Néhányan képtelenek beismerni, hogy szükségük van egy olyan emberre, párkapcsolaton kívül(mert most természetesen szó sincs párkapcsolati dolgokról), akinek mindent elmondhatnak magukról, aki meghallgatja őket, mert túlságosan féltik magukat. Teljesen feleslegesen gubózzák be magukat, pedig ha kicsit is nyitottak lennének a másik felé, akkor máris könnyebb lenne mindkettejük élete. Lehet, hogy ez női dolog, de jobb néha valakinek kimondani mindent, mintha csak magunkban raktároznánk, aztán egyszer csak kirobbanna belőlünk... mondom én...
  Nagy szavak, de higgyétek el, igazam van! Okos ember más kárán tanul, hülye még a sajátján sem!
...Mit meg nem tennék azért, hogy teljesen újrakezdhetném vele ezt az egészet... de már elb*sztam, ez kétségtelen. Egy komplett elmebetegnek tart, azt mondta, menjek el orvoshoz... valaki írjon, és támogasson egy kicsit, mert én ebbe fogok beleőrülni!
       Lécci valaki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése