picture

picture

2014. június 3., kedd

Vágyak útja...nehéz dolog - +18 gay

  Luke egy buliból tartott haza, amikor találkozott egy barátjával a forgalmas Pest egyik utcáján. Koromsötét volt, az autók elrobogtak mellettük a négysávos úton. Luke-on egy rövidnadrág volt, amely ráfeszült kerek fenekére, és egy színes trikó, hiszen egy forró nyári este volt. Nem egy izmos alkat, mondhatni lányos, de volt benne erő tizenhét éves létére. Barátján, Endy-n teljesen fekete póló és hosszú nadrág, ami kiemelte fekete szemeit a világos bőrétől.
- Luke, hová mész? - ért oda mellé.
- Haza, mára végeztem. Te?
- Most indultam, azt hittem velem jössz.
- Most nem, mert semmi értelmes nem volt. - Luke egy kavicsot rugdosott, ment volna haza, de Endy nem engedte olyan könnyen.
- Feljössz hozzám? Csinálnánk valami érdekeset. - ajánlotta.
- Ha akarod...
  Luke sokszor fantáziált a húszéves fiúval; magas, erős alkatú, igazi alfa hím típus, ám cseppet sem erőszakos.
  Endy csak odalépett Luke-hoz és szájon csókolta. Luke természetesen engedett is Endy-nek, napok óta kívánta, de nem gondolta volna, hogy ilyen kedvetlen lesz, mire találkoznak. Belesimult a karjaiba, a finom csóktól úgy nyögött, mint egy kis utcai szuka, és ezt Endy is rendesen élvezte.
- Nah, gyere, kis ribancom! - zihálta Endy, kézen fogta a fiút és szaladtak fel az egyik közelben lévő lakásba. Endy már itt is otthonosan mozgott, évek óta feljár ide, az egyik haverjáé. Becsukta az ajtót és lelökte Luke-ot a hatalmas kanapéra.
  Luke-nak folyt a nyála... szó szerint. Várta, hogy Endy végre meghódítsa, megdugja úgy, ahogy álmaiban elképzelte. Még nem volt senkivel, de tudta milyen érzés sóvárogni valaki után, ott lenni mellette minden nap, bámulni nyáron a meztelen testét...
  Endy gyorsan megszabadult pólójától, Luke szeme végigpásztázta egész felsőtestét, mintha nem látta volna elégszer. Csak az egyik lámpa világított halványan a város sötétjében, leszűkült a világ kettejükre.
  Endy ráfeküdt Luke-ra, ajkaik szenvedélyes csókban tapadt össze, kezeikkel egymást simogatták, felfedezték egymás testét.
  Luke mintha egy másik világba csöppent volna; Endy egy szó nélkül nekiesett, becézgette, birtokolni akarta és Luke adta is magát. Nyögött, mint egy útszéli kurva, csípőjét ritmusosan lökte Endy combjához.
- Benne vagy? Meg akarlak dugni... - zihálta Endy két csók között, kezével karmolta és gyúrta Luke-ot.
  A fiú csak egy nyögést hallatott, bimbói mereven nyújtózkodtak Endy felé, aki rá is bukott, nyalta, szívta, élvezte, amint egy ilyen zsenge fiú meg sem próbál ellenkezni vele.
  Luke szerszáma egy acélrúd keménységével állt, nadrágját feszítette.
  Endy kibújtatta a trikójából, gombolta ki a nadrágot a fiún, és amint lehúzta, érintetlen, borotvált szerszáma dárdaként bukkant elő. Endy a kezébe vette, simogatta, nyalta a makkot, a golyókat markolászta, puszikat hintett Luke egész ágyékára. Nagyon jól tudta, hogy Luke még szűz, ezért is volt vele gyengéd.
  Luke egyfolytában sóhajtozott, azt sem tudta hol van... kábultságig kergette a tudat, hogy az kényezteti, akire ennyire vágyik. Endy végül kezdte rendesen a szájába venni a kis szerszámot. Szopogatta kicsit a makkot, az árok részt, közben a kezét húzogatta. Bő nyállal csinálta, egy idő után csorgott a kezét, csillogott Luke ágyékán is.
  Endy elengedte Luke farkát, finoman karmolászni kezdte a combjait, az oldalát, a lapos melleit. Ugyanúgy szopta tovább, kis idő múlva Luke élete eddigi legjobb orgazmusát élte meg; Endy teljesen bekapta és a sok sperma mind a torkára ment.
  Luke lihegett, mint valami maratonfutó, Endy ugyanúgy felajzva a hasára fordította és gyakorlatilag fényesre nyalta gömbölyű, szűz fenekét.
  Benyúlt az éjjeliszekrényre, kivett egy csillogó tubust, majd ráfolyasztotta egy részét a félgömbökre. Masszírozgatta kicsit, kent belőle a farkára is, majd finoman odaillesztette a pici lyukhoz. Dörzsölgette, simogatta, kicsit lökte is, de nem erőszakoskodott. Luke nagyon élvezte... mint egy kis köcsög, markolászta a kanapét, nyögött, sóhajtozott, de alig várta, hogy Endy végre benne legyen.
  Kishíjján felsikoltott, mikor Endy makkja becsúszott. Nagyon tetszett mindkettejüknek; Luke-nak feszített, Endy-nek szűk volt...
  Luke amint megszokta Endy vastagságát, még jobban nyomta a fenekét hozzá, hogy mélyebben érezhesse. Ezt persze Endy is érezte, ekkor váltott gyorsabb tempóra. Fogta Luke csípőjét, húzta magára minnél jobban, közben Luke hangosan nyögött, szerszáma újra ágaskodni kezdett. Ahogy Endy gyorsult, a fiú érezte, hogy egyre közelebb van a csúcshoz.
  Luke nyüszített, mikor Endy beleélvezett, gumi nélkül a szűk lyukba. Luke le is spriccelte rendesen a kanapét, Endy ernyedő farkát nem húzta ki azonnal. Ráfeküdt Luke hátára, puszilta, csókolta, ölelte, nem akarta elengedni.
  Luke-nak eszébe jutott, ami évekkel ezelőtt történt...
  Egy haverja egyik rokonánál voltak kártyázni, mikor a rokon behívta a hálóba. Tizenkét éves, tapasztalatlan kis csikó volt, azt sem tudta eszik, vagy isszák, de belement a játékba... a rokon megkívánta, próbálta verni neki egy kicsit, de az lett a vége, hogy Luke szájába élvezett a rokon. Piszkosul perverz, pont ilyenkor, amikor együtt van a szeretőjével, arra gondolni, hogy korábban leszopott egy másik férfit, akit mégcsak nem is ismert.
  Endy lassan lemászott róla, leült a kanapéra, ölébe húzta a kis szukát. Lábukon csorgott a forró mag, de egyiküket sem érdekelte, ajkaik összetapadtak, Luke Endy nyakába karolt, simogatta tarkóját, Endy pedig átölelte Luke derekát, szorosan magához húzta.
  Egyszer csak csikorgással nyílik az ajtó Endy-vel szemben, egy hatalmas, fekete alakot látnak, aki lép kifelé a fényből, lassan lépked a fiúk felé...
  Luke felriadt... tajtékzott a forró takaró alatt, pólója nedvesen tapadt mellkasára, barna haja csapzottan ragadt a homlokára. Szürke szemeiben rémület ült, ámbár látta Marisia-t maga mellett.
  Már hajnalodott, lehetett látni majdnem mindent a kis szobában. Marisia egy hálóingben feküdt mellette, míg ő ült.
- Nyugi, csak egy rémálom volt. Csak rémálom... - nyugtatta saját magát, Marisia megmozdult mellette. Kéjeset sóhajtottak mindketten, Luke kezét felesége derekára tette.
  Félrepillantott az ágy mellett lévő kiságyra, ahogy rózsaszín függöny mögött Álomország messzeségében barangolt pár hetes kislányuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése