picture

picture

2014. május 16., péntek

Keserű szökés 5

  Elindultak, hogy beüljenek az autóba, mire egy kés suhant el Aisa mellett és beleállt egy tölgyfa törzsébe. Mindketten megfordultak, ám senkit nem láttak, ráadásul a rendőrök mindebből semmit nem vettek észre. Mindössze annak voltak szemtanúi, amikor a következő pillanatban egy őrjöngő férfi ugrott ki egy ház mögül, mindkét kezében egy-egy vadászkés, melyekkel döfésre kész volt.
  Aisa megijedt? Nem, ez nem elég ahhoz, hogy kifejezzem. Mint egy élő halott, falfehéren állt, egy sikoly jött ki a torkán, ledermedt. Ben odaugrott arccal elé, átkarolta, és a férfi (Fabio... mily meglepő) belevágta mindkét kést a hátába. Ben felordított a fájdalomtól. Aisának kellett megtartania izmos testét, és amint Fabio kihúzta a két kést, már döfte is Ben oldalába, nem sokkal a lány kezei alá.
  Egy durranás hallatszott, Fabio megállt, nem is pislogott, arcáról eltűnt minden kifejezés, majd lehanyatlott.
*
  Mentő jött Bennettért, szirénázva vitte el Aisát is egy rendőr, Springton nyomozó kíséretében. Ő mindent elmesélt Nina halálával kapcsolatban, garantálta Aisa teljes biztonságát.
*
  Pár évvel később szolíd esküvőt tartottak, próbáltak boldogan élni, de Aisa élete végéig emlékezni fog meggyilkolt húgára.

2014. május 16.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése