picture

picture

2014. május 8., csütörtök

Keserű szökés 3 +18 hetero (hard)

  A következő nap csigalassan telt, a falióra, a karóra, a telefon digitális órája... mind-mind összeesküdött ellene. Nina egész nap vigyorgott, Isten tudja Fabio megint mivel eteti, de nem szól bele, örül, ha a húga boldog.
  Senkinek nem szólt egy szót sem, bár tudja, hogy mások is el akarnak menni.
  Élete egyik legjobb érzése volt, amikor ránézett az órára és az végre este nyolcat mutatott, a műszak kezdetét. Összehajigálta legfontosabb ruháit, dolgait, felvett egy melegítőt, egy szó, vagy levél nélkül elindult az éjszakába.
  Pár autó elsuhant mellette, hűvös levegőt sodorva magukkal, emberek mentek el mellette lefelé hajtott fejjel. Körbenézett, sehol senki, gyorsan magára kapott egy vörös parókát, a világon nincs olyan, aki felismerné, pláne sötétben.
  Könnyű lett volna a dolog, ha közben Fabio emberei nincsenek a közelben; mindenhol ott voltak, levegőt nem lehetett nélkülük venni. Egy-egy lányt látott a piszkos utcákon állni, köztük a jól ismert arcokat is; Mimi három fiúval nevetgélt, Jada éppen beült egy autóba, Nina Fabioval kézenfogva sétált, és egy lány, valószínűleg Irina, kapucniban smárolt egy romos épületnek dőlve egy zakós fickóval. Senki nem vette észre, remélhetőleg nem is ismerik fel, ám a sors nem hajtotta az ő malmára a vizet ebben a pár percben... Nina és Fabio átjöttek a másik utcáról, szemben vele... ahogy el fognak jönni előtte, tuti, hogy felismerik. Aisa kétségbe volt esve, szíve hevesen kalapált, attól félt, hogy a paróka leesik róla... akkor viszont nagyon sokat kap, sokan fogják "karóba húzni".
  Mintha órákig tartott volna, amíg elmentek mellette... Nina szemébe nézett, és látta húgán a megdöbbenést. Majdnem meg is állt, de Fabio magával húzta.
  Nagy levegőt vett, ami megnyugtatta, ám adrenalin szintje újra felszaladt a magasba, amikor át akart menni az egyik gyalogátkelőn, de egy autó nem vette észre. Elvakította a fényszóró, szeme elé akarta kapni a kezeit, de ösztönen rátenyerelt a motorháztetőre, felsikított, hangos fékcsikorgás, és az autó ellökte az úttestre a lányt.
*
  Nina hátra sem nézett, csak csevegni próbált, de nemsok hang jött ki a torkán. Fabio nem is vette észre, jól elvolt a saját kis világában. Aisa nagyon is jól mondta; Nina csak egyszerű kaland; egy boldog lányt egyszerűbb felcsinálni, mint megerőszakolni, ebben az egész banda férfi testülete egyet értett. Fabiot nem érdekelte, mekkora sebeket hagy maga után, született macsó, az a légyeg, hogy ő boldog legyen. Sosem volt szerelmes, azt sem tudja, eszik, vagy isszák, de nem is érdekli. Van pénze, annyit költhet aktuális barátnőire, amennyit akar, úgyis megtérül az ára...
  Kegyetlen, szívtelen, mint egy darab szikla. De erős, és ha kell, oroszlánként védi a falkáját. A nők nagy többsége pont ezért szeret bele, nem mellesleg tökéletes hímpéldány.
  Felvitte Ninát a szobájába, lassan levetkőztette, de elvárta tőle, hogy ő kényeztesse. Lusta ezen a téren is. Néha úgy löki, hogy kiszakad a gumi, nem is lényeg, ha a partner teherbe esik... Nem nyalta, nem szeretgette, csupaszon feküdt és nyögött Nina alatt... A lány lovagolt, közben is egyfolytában beszélt.
- Fabio én... én totál beléd zúgtam... nem is tudom mi lett velem... de te úgy meg tudsz dugni... aaaah aaaah...
  Fabio arcon csapta. Farka lüktetett, kis híjján elrobbant, de ezt a "beléd zúgtam" vallomást nem tudta elviselni. Siralmas, mennyien mondanak ilyeneket szex közben...
  Nina arca égett, de az jobban fájt neki, amikor Fabio hirtelen a hasára fordította, széttette lábait és mint egy vadállat, nyomta. A lány hiába sikított, sírt, ordított torka szakadtából, a férfit nem érdekelte.
- Ááááá, neeeee, kérlek, neee, ezt... neee Aisa szökni akar, kérlek, neeee...
  Fabio megállt egy pillanatra. Nem gondolta volna, hogy egy lány képes így elszólni magát, nemcsak a szerelmet vallani...
- Mit mondtál? Te tetves kurva! - csatt, még egy pofon. - Mi az, hogy szökni akar? Tőlem nem szökik meg senki!!! Megértetted?
  Nina csak sírt, meg sem mert szólalni, remegett félelmében. Akkor dadogott valami igen-félét, mikor már a harmadik pofont kapta. A női szív titka, hogy miért nem tudja gyűlölni ilyenkor azt a férfit, akit szeret. Egy jól irányított ütés elég lenne ahhoz, hogy kiábránduljon, mégsem teszi, csak vakon szereti. Talán a félelemnek is van benne valami szerepe. Ez olyan dolog, ami sosem lesz tudományok témája.
  Fabio megelégelte a lányt, elege lett belőle, egyik pillanatról a másikra. Megfordult, kihúzott a kabátja zsebéből egy stukkert, és játszi egyszerűséggel lelőtte. Ráadásul mindez nem elég neki, Nina azonnal meghalt, magához nyúlt és minden mocskát ráverte az élettelen testre.
  Felöltözött, majd az embereihez fordult, keressék meg Aisát, hozzák elé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése