picture

picture

2014. május 7., szerda

Keserű szökés 2 +18 hetero

  Aznap este, amint visszatértek az utcájukba, Bennett már várta Aisát, Nina pedig szaladt Fabiohoz.
*
- Ben - Aisa felült az ágyon, a selyemtakarót maga elé tartotta -, döntöttem. Nem akarom folytatni ezt a cirkuszt.
  Bennett csillogó szemekkel nézett asszonykájára. Büszke volt rá, végre elkezdhetnék közös életüket. Feltámaszkodott erős karjaira, a takaró lecsúszott széles, edzett mellkasáról. Csodásan állt neki a fekete selyem, igazi kékvérű-típus, szíve csak Aisáé. Ha bemegy az edzőtermébe, nemcsak az dobta fel, hogy telis-tele van emberekkel, jó a hangulat, hanem az is, hogy Aisa körül forog minden gondolata. Most, amikor összeköltözhetnek... Bennett majd elszállt a boldogságtól.
- Mikor akarsz eljönni? - a férfi már eléggé kíváncsi volt ahhoz, hogy csak úgy kibukjanak belőle a szavak.
- Nemsokára. Nina is tud róla. Jó lenne, ha jönne, de tudom, hogy nem fog. Eddig mindenben együtt voltunk, de most elszakadunk egymástól.
  Aisa kezébe temette az arcát. Ben óvatosan átölelte, magához húzta a törékeny kis testet. Simogatta, dédelgette, amíg szerszáma újra éledezni kezdett...
  Aisa rögtön észrevette barátja reakcióját, letörölte könnyeit, majd odabújt hozzá.
- Nem bánod, ha most nem csináljuk? - nézett Benre kiskutyus-szemekkel.
- Miért?
- Csak együtt akarok veled lenni. Semmire nem akarok gondolni, csupán arra, hogy Te itt vagy nekem.
  A férfi keze felfedezőútra indult. Nézte a kék szemeket, a törékeny testet, simította a kecses derekat, a feszes feneket, jól bele is markolt. A lány felnyögött, lassan, érzékien... szexin. Bennettnek mindene égnek állt, képtelen volt elhinni, hogy már ennyi ideje az övé ez a lány... alig tudott betelni vele. Szerszáma folyton állt, legszívesebben egész nap verné saját magának.
  Most is ez a felemelő érzés járta át, farka bevetésre kész, annak ellenére, hogy fél órán belül ez lenne a második orgazmusa.
- Miért szeretsz ennyire? Hisz‘ csak egy olcsó kurva vagyok, te is tudod. - Aisa is elkezdte simogatni Bent, szemében a szenvedély tüze csillogott.
- Az én olcsó kurvám vagy! - Bennett vicsorogva mondta ki a szavakat, hasára forgította a lányt, majd ráfeküdt. Fenekéhez nyomta a farkát, közben apró csókokkal borította a nyakát, hátát, derekát. Két lába közé benyúlt, óvatosan megemelte, hogy a két feszes félgömb között megnyalhassa a finom szirmokat.
  Aisa csak nyögött, még soha, senki nem kényeztette őt ilyen nagyon. Hangosabban nyögött, amikor Ben két ujjal belécsúszott, majd lassan húzta ki és megint be.
- Senki nem fog hozzád érni, még nappal sem! Ha megtudom, akkor az a férfi fog leghamarabb meghalni! A lehető leghamarabb eljössz onnan!
  Aisa hátranézett szerelmére, szeme fátyolos volt a kéjtől. Látta, amint Ben ujjazza, simogatja a fenekét, csupán a szemükkel majd felfalták egymást.
  Aisa visszafordult a hátára, Bennett azonnal ráfeküdt. Mielőtt azonban beléhatolt volna, a lány eltolta magától.
- Holnap este eljövök onnan. Semmi nem érdekel, csak szabaduljak.
- Tudod, hogy itt van a helyed mellettem! Mindig készen van az életem, hogy veled éljem le.
  Csókkal zárták le egymás száját. Semmi szó, csak a tettek... Végigcsókolta szerelme testét, ha Aisa meg akart mozdulni, visszalökte az ágyra, az az este Bennett kényeztetéséből állt. Nyalta, falta, ujjazta, majd végre magáévá tette... újra és újra ugyanazon az éjjelen.
  Aisa az ölébe vonta Ben fejét, forró csókot lehelt rá, majd a faliórára nézett... fél hat... reggel. Rápillantott az ágy köré dobált ruhákra, amik szenvedélyüktől voltak mocskosak. Hányszor feküdt már ebben az ágyban, ám még sosem nézett úgy rá, mint most; ez lesz az otthona, ahol végre együtt élhet szerelmével, ahol még vadabb, tartalmasabb, élvezetesebb, meghittebb szeretkezésekben lesz része, ahol majd kicsi gyerekek szaladgálnak körülöttük, miközben ő vacsorát főz, Ben pedig hazajön a melóból fáradtan, meglazítja nyakkendőjét, szájon csókolja feleségét, leül az asztalhoz, lefekteti a gyerekeit és végül hatalmasat huncutkodnak. Gyönyörködtető ábránd, de igaz lesz! Ha nem is túl sokáig, csak addig, amíg bérel egy házat, vagy valami tető lesz a feje felett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése