picture

picture

2014. április 6., vasárnap

Shinna-novellák 1 - A bárban +18

 
Alina régóta kíváncsi volt, milyen egy igazi "bár", az a fajta, ahová a filmekben a pasik járnak. Biszex létére látott már pár csinos lányt és fiút egyaránt, ám egyéjszakás, vagy tartós kapcsolata csak férfiakkal volt eddig. Kíváncsi, milyen egy tüzes, táncos kis szuka, régi álma, hogy egy fiatal csibét a magáévá tegyen. Van pár barátja, akik járnak ilyen helyekre, velük el tudna menni, de még nem volt elég határozottsága, önbizalma.
  Leo állt a legközelebb hozzá, vele beszélte le a dolgot is.
  Nem is olyan soká jött el Az a bizonyos nap...
  Alina hiába lány, inkább fiús a stílusa; gesztenyebarna haját rövidre vágatta, vékony testét sokat edzette, de nem lett olyan izomagyú. Ruhája szintén ezt tükrözi, vannak, akik ezekből kifolyólag tényleg fiúnak nézi.
  A bár egy forgalmas úton volt, Leo ott várta akcióra készen.
- Remélem nem fognak megint egy párnak nézni minket! - súgta Alina a férfi fülébe. Alina tetszett Leonak egy ideje, de tudja, hogy nem tudna mindent megadni a lánynak, ezért is nem mondta még el neki.
  Alina kíváncsiságtól felajzva lépett be a klubba, Leo szó nélkül jött mögötte. Teljesen olyan, mint a filmekben: nagy terem, villódzó, színes fények, rengeteg ember, zene, középen egy nagy színpad, rajta két-három hiányosan öltözött nő. Semmi extrát nem csináltak, csak táncoltak egész este. A klub két oldalán fényes, fém rudak, amiken egy vagy két lány táncolt hol egyszerre, hol külön-külön.
  Azt sem tudta, hová nézzen.
- Leüljünk valahová? - kérdezte Leo közel hajolva Alina füléhez.
- Aha... - a lány szeme azonnal megakadt egy lányon; magas, vékony, gyönyörű, hosszú combjain combfix, falatnyi tangájától tökéletesen lehetett látni kerek fenekét. Lábán nem volt cipő, felsője is csak egy szakadt vállpántos póló, melltartó nem is volt rajta. Félhosszú, világosbarna hajában melírcsíkok, ami glóriaként hullámzott arca körül. Halványzöld szemei csillogtak, mint egy macskáé, mozgása könnyed, kecses.
  Két huszonéves srácnak táncolt, tangája már tele volt pénzzel, ezért a fiók az asztalra, a lábai elé dobálták. Leonak szó szerint húznia kellett Alinát az asztalukhoz, annyira belemerült a lány csodálásába.
  Egy pincérlány már ott is termett mellettük, Alina észre sem vette. Leo rendelt, de mielőtt a pincér elment volna, megkérdezte tőle, ki az a táncos.
- Shinna. - felelte -, Ő csak táncol, nem nyújt szolgáltatásokat. A mögötte lévő asztalt ajánlanám a két szőkével. Ők mindenben benne vannak.
  Azzal elmegy.
- Alina, mi a terved? - kérdezte Leo.
- Még nem tudom pontosan... - le sem vette szemét Shinnáról. Teljesen elbűvölte. Megállt körülötte a világ, azt is alig vette észre, hogy a kihozott italok egyikéből Leo kivett egy jégkockát és a mellei közé dobta. Az csak olvadt és folyt végig felhevült kis testén...
- Menj már oda hozzá, hívd meg egy italra! - mondta Leo, aki körül máris egy másik lány forgolódott.
- Még várok egy kicsit, had' fejezze be a táncot.
  Így ment ez még több, mint fél óráig. Shinna kimelegedve szedte össze a pénzt, majd elindult egy hátsó helyiség felé. Alina ezt látta alkalmas időnek, felpattant helyéről, követte a táncost egy folyosóig.
- Hé', várj meg! - kiáltotta utána.
  Shinna egyre gyorsabb tempóra váltott, Alinának szinte szaladnia kellett. Mikor utolérte, megragadta Shinna csuklóját, aki pillanat alatt kirántotta kezét a szorításból és pofon csapta Alinát.
- Nem nyújtok szexuális szolgáltatást! - mondta dühtől hajtva.
  Alina megállt. Döbbenten nézte a gyönyörű testet, amint megfordul, orcáin pipacsvörös pír, mellei gyorsan emelkednek-süllyednek. Ordítva szakadt ki belőle a sok átok, amiket Alina arcába vágott.
- Mindenki látta, hogy majd kiesett a szemed, úgy bámultál, közben a pasiddal itt iszogattok? Szánalmas leszbikus!
  Ennél jobban nem is lehet megbántani Alinát. Pláne az, aki tetszik neki.
  Shinna rohant tovább, ne is foglalkozott Alinával.
  Ő ledermedve állt, köpni-nyelni nem tudott. Viszont akármennyire is megsértette, megígérte saját magának, hogy még ma este megszerzi magának EZT a csajt. Mire észbe kapott Shinna éppen egy ajtót nyitott ki a folyosó végén. Mint egy bolond, úgy szaladt.
- Shinna, várj! - kiáltotta.
  A táncos megfordult és Alinával találta szemben magát.
- Nem vagyok leszbikus és Leo nem a pasim. - súgta Shinna fülébe. A lány ett ől megborzongott, amit Alina sem hagyott figyelmen kívül. Lassan átkarolta Shinna kecses derekát, száját nyakához érintette. Csókokat lehelt rá, nem merte olyan vadul harapni és szívni, ahogy szerette volna.
  Shinna bizsergett, majd összeesett, olyan jól esett neki a kényeztetés. Alina a táncos minden egyes megmoccanását figyelte, mikor úgy érezte, még erő sebben fogta a lányt.
- Látod, milyen jó! - búgta.
  Shinna csak édesen nyögött, amint Alina szája a nyakáról a mellei felé csúszott.
- Ne, ne, kérlek... - Shinna nem tudott összerakni egy értelmes mondatot, össze-vissza beszélt, Alina benyitott a szobába, ahová a táncos készült.
  Egy öltöző , tele szekrényekkel, vállfákkal és ruhákkal, a szoba közepén egy hatalmas, kényelmes kanapé, ruhákkal beborítva.
  Alina fél kézzel tartotta Shinnát, míg bezárta az ajtót, majd lesodorta a kanapéról a felesleges ruhákat. Lefektette Shinnát, aki szinte önkívületben, csukott szemmel remegett tovább. Alina odahajolt és mostmár nemcsak Shinna bő rét csókolta, hanem lehúzta róla a fels őjét, ágaskodó, rózsaszín mellbimbókat vette kezelésbe.
  Nem kellett gondolkodnia, hogy mit miután csináljon, magától jött minden. Ott feküdt el őtte egy édes kis test, csak az övé és csak rá vár. Igazából most kezdi megfigyelni: hosszúkás arc, kis fitos orr, érzéki száj, kecses nyak, finom, puha bő r, nem túl nagy mellek, vékony derék, hosszú combok, izmos, n ői lábakkal alátámasztva.
  Huszonegy-két éves lány lehet, arcát nem festi, m űkörmei nincsenek, pedig körmei mályvaszínre vannak lakkozva.
  Alina egyik kezével Shinna mellét markolta, másik kezével lassan kezdte simogatni el őször a lábát, a combját, majd a tangát. Érezte, hogy keze alatt egyre nedvesebb lesz a forró kis punci. Ő rjít ő érzés.
  Csókolózva haladt lefelé a lapos hason, a köldökbe még bele is nyal.
  Shinna csak remeg, alig bír magával, nyöszörög.
  Alina szeret ője szemébe néz: Kérlek! Csináld már! - üzente.
  A tanga alá nyúlt, félrehúzta és végre láthatta; sző rtelen, bársonyos, rózsaszín, csábító... Alinának muszáj volt belenyalni. Soha életében nem érzett ilyen finomat... Úgy nyalta, mint akinek az élete múlik rajta, de nagyon élvezte.
  Shinna a kanapét markolászta, csak nyögött, majd egész teste görcsbe rándult, megremegett, hatalmas, édes kiáltás szakadt fel tüdejébő l.
  Alina nyelvére megindult a fehér nedv, bár apródonként, de villámgyorsan lenyalogatta. Shinna keze a kanapé szélér ől szeret ője hajába vándorolt, túrta, simogatta, szinte magán kívül volt.
  Alina már nem a nyelvével ügyködött, arcát dörzsölte a hosszú, fehér combokhoz. Shinna, ahogy lenyugodott, megkérdezte Alinát:
- Hogy hívnak? Még a nevedet sem tudom!
- Szerintem nem is lényeg! - súgta vissza. - Leszbi vagy, vagy biszex, hogy engedtél?
- Ah... Azt hiszem... leszbi... - nyögte a táncos.
- Szeretnél csinálni velem valamit? - lehelte Shinna fülébe, odahajolva, hogy még jobban feltüzelje.
- Igeeeeeeen... akarom...
  Shinna kéjt ől homályos szemmel felült, benyúlt Alina pólója alá, marokra fogja a gyönyörű melleket. Nyelvét mélyen a szájába dugta, egyik kezével átkarolta a derekát, másikkal nyúlt a nedves puncihoz. Kis ideig simogatta, majd két ujja egyszerre csúszott be a nedves lyukba. Alina mélyen felnyögött... Térdelve próbált minél nagyobb terpeszbe állni, hogy jobban érezhesse Shinna ujjait.
  Shinna a forró csók után éhesen bukott a rózsaszín mellbimbók egyikére, nyalta, szívta, még édesen cuppogott is hozzá.
  Alina hamar elélvezett, nyögött, markolta Sinna sz őkés haját, csöpögött belő le a finom nedv.
  Magukra rángatták ruháikat, Alina már indult kifelé, de Shinna megragadta a karját.
- Nem maradsz itt egy kicsit? - kérdezte.
- Akarod, hogy maradjak?
  Shinna csak annyit mondott: ühüm és inkább bólogatott szerényen, pirult az arca a halvány lámpafényben. Világos fürtjei úgy lengtek arca körül, mint egy s űrű n sző tt fátyol, teli színarannyal.
  Alina hihetetlen szexinek találta a félhosszú, hullámzó hajat, az ártatlan arcot, a vékony, törékeny testet a szakadt ruhákban, természetes, hogy nem tudta otthagyni...
  Órákon át kényeztették egymást, Alina a sok csókkal szinte tisztára nyalta Shinnát, majd anyaszült meztelenül, egymás karjaiban aludtak el a kanapén.
  Alina valamikor pirkadatkor ébredt fel, szeret ője mélyen aludt, míg felöltözött, még akkor is, mikor megcsörrent a telefon a farmere zsebében. Ijedten kapott utána, sikerült kinyomnia anélkül, hogy Shinna felébredt volna.
  Gondosan betakarta és egy hang nélkül kiosont...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése