picture

picture

2014. április 29., kedd

Keserű szökés

  Mindenki tud olyan utakat, ahol fiatal lányok állnak ésténként és a saját testüket árulják azért, hogy az magukat fenntartsák. Vannak, akik maguknak kereseik a pénzt, mások nyomorult életet élnek. Kénytelenek átadni, különben kishíjján félholtra verik őket. Főleg a temperamentumos, erős férfiak, akik rettegésben tartják őket.
  Egy ilyen hely a déli Angelsville, közel a határhoz, ahová rengetegen jönnek megélhetés reményében. Azzal fogadják őket, hogy hosszú combú, vékony derekú, gyakorlott prostituáltakat állítanak ki az utak szélére, az érkezők így kedvükre élhetnek a szolgáltatással. Fabio O‘kerque is egy ilyen futtató; Angelsville egyik kerületében csak az ő hölgyei vannak. Szigorúan bánik a lányaival, de vannak emberei, akik figyelnek, ha véletlen a kuncsaft szabálytalankodik, méltó büntetést kapjon.
  Öt lányt különösen kedvel, pedig semmi hasonló vonás nincs közöttük a munkájukon kívül. Mimi, kicsit éretlen, tizennyolc éves, pár hónapja került a csapatba. Jada, az örökifjú, harmincon túli nő, a szakma nagyágyúja, akinek mindegy milyen a kuncsaft, mert ugyebár nem sokat lehet válogatni. Eléggé nagyszájú, de bölcs. Irina már az ellentéte; komoly, csendes, magába forduló. Elfogad mindent, mert, bár ő sincs itt, csak pár éve, megtanulta, hogy hallgatni arany. Aisa és Nina, a szőke ikrek, akik egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, mindig vidámak, ám Aisa kicsit lobbanékonyabb, keményebb, néha közelebb áll a begolyózáshoz, mint bárki ebben a szakmában. Nina az érzékeny, szerelmes típus, sok olyan férfiba szeretett már bele, akik csak testiséget akartak tőle. Ők is húszon túl vannak, mint Irina.
  Fabio más tészta volt. Nemcsak azért, mert férfi, hanem mert ő adja a szállást, a fizetést és valamennyi védelmet is.
  Élete teljében lévő hím, harmincnyolc éves, vezető típus, akaratos, annak idején saját kezével is "tanátotta" Jada-t is. Sem felesége, sem gyereke, de még barátnője sincs, ha kedve van, bármelyik lánnyal alakíthat egyszeri aktust, ami neki elég is. Álmai munkája a futtatás; van pénz is, nő is, amikor akar, haverok sörrel, nincsenek kötöttségek.
  A történet ott kezdődik, hogy Jade-on és Ninán kívüli mindenki ott akarta hagyni Fabiot. Elegük lett az állandó sanyargatásból, alig kapnak enni, beleuntak abba, hogy ha egy póz nem tetszik Fabio embereinek, bárkit megütnek.
  Aisa és húga egy parkban volt, kora este elmentek vacsorázni, a többiek készülődtek a melóra. Jó testvérek léttén állandóan vitatkoztak, de most nem, gyanúsan nyugodtak voltak. Egy elegáns étterembe mentek, kínait akartak enni, mintha ünnepelnének valamit.
- Aisa, kaptál emelést mostanában? - kérdezte Nina.
- Nem, miért? - Aisa gyanakvóan nézett a húgára, ugyanis mióta itt dolgoznak, tudomásuk szerint senkinek nem emelték a bérét.
  Nina gyorsan lesütötte a szemét, mosolygott és pirult.
- Nina, mi a baj? - nővérének rossz érzése lett.
- Semmi... - tovább pirul és hangosan kacarászik. - Csak... Fabio tegnap este nálam aludt.
  Ez csak azért volt érdekes, mert egy hatalmas emeletes házat béreltek a lányoknak, mindenkinek külön szobával, ahová fel is vihették az embereket. Ezáltal Fabio felmehetett bármelyikükhöz... Gátlástalanul használta hol az egyiket, hol a másikat, párat sikerült is teherbe ejtenie, de nem született meg egyik gyerek sem rejtélyes okoknál fogva...
- Fabio... - Aisa felhúzta szemöldökét. Észrevette az utóbbi időben, hogy kettőjüket egyre többet látni együtt, ám Fabioról senki nem mondaná, hogy bárkinek is képes lenne udvarolni.
- De, ugye nem... - Aisa arcát a rémület uralta. - Ugye nem zúgtál bele?
  Nina csak kacagott és pirult. Szemei úgy csillogtak, mint egy bagzó macskáé(szokás mondani). A prostiknál a szerelem olyan, mint papírnak a tűz; teljesen felemészti, csak szenved tőle. És Nina pont ez a típus...
- De, azt hiszem igen. - vigyorgása mármár idétlen volt. - Aisa, nem tehetek róla, olyan helyes és úgy megdöngetett este... Soha senkivel nem éreztem még ilyen jól magam!
- Azt remélem tudod, hogy csak kihasznál! Senkit sem szeret! Veled sem ezért van!
- De mi van, ha megváltozott?
- Ő nem tud megváltozni! - Aisa felállt, kezével támaszkodott az asztal szélére. - Hiába szereted, ha kihasznál! Jobb, ha nekem hiszel, pedig tudom, hogy nem fogsz. Most ne legyél önfejű, mert nagyon megjárod!
  Aisa fejét elöntötték az emlékek; egyik barátnője ugyanígy járt. Fülig szerelmes volt Fabioba, aki végül teherbe ejtette, majd 4-5 hónapos korában szó szerint kiverte a lányból a babát. Végül belehalt a verésbe. Aisa akkor mintha a saját anyját vesztette volna el, három évvel ezelőtt. Hiába vitatkozik annyit a húgával, csak a testvére, Ő az egyetlen ember valakin kívül, akire számíthat.
  Mert hát, ki tudna ellenállni egy szőke bombázónak, pláne, ha az a testét bocsátja áruba. Viszont van, akinek ilyenkor birtoklási vágya van, vagy egyszerűen beleszeret a delikvensbe. Így akadt egy komoly udvarlója Aisának, aki minden este elhívta hol vacsorázni, hol diszkóba, csak más férfiak ne használják gyönyörű testét. Ezt a bizonyos férfit Bennettnek hívják. Őrülten beleszeretett Aisába, este jött érte, reggel hozta, sok olyan estéjük volt, hogy nem történt köztük semmi, csak egy csók. Hónapok óta együtt vannak. Ha kellett valami a lánynak, Bennett ott volt, mint a bernáthegyi a lavina után. Érzése kölcsönös volt, mert mindent megosztottak egymással, mindent megbeszéltek.
- Valamit tudnod kell! - Aisa leült. - Nekem van valakim.
  Nina szemei tágra nyíltak, mosolya még nagyobb lett. Kezébe támasztotta csinos kis fejét.
- Na, mesélj!
- Bennettnek hivják, egy álompasi. Kilenc hónapja a barátom, minden este elvisz magával, de ezt Fabio nem tudhatja meg!
- Oké, tartom a szám.
- A másik, amit mondani akarok, az, hogy nem maradok itt tovább. Elmegyek Bennettel, nem csinálom ezt.
  Nina döbbenten nézett testvérére. Bár tudta, hogy nővére nem bírja ezt sokáig, nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan abbahagyja. Viszont volt egy rossz érzése is; a testvére őt elhagyja, pedig mindenben együtt voltak éveken át. Most mindketten azzal lehetnek, akit szeretnek, életükben először külön. Ez lehangolta Ninát, nem úgy, mint Aisát. Végre nem fogja őt bántani senki, nem veszik el azt a kis pénzt, amit magának keres. Bennettel boldog lehet. Ez csalt mosolyt az arcára hónapok óta; a remény, hogy végre vége lesz ennek a rémálomnak.
- Felnőtt nő vagy, azt csinálsz, amit akarsz. - Nina próbálta palástolni bánatát, de Aisa ismerte már eléggé.
- Tudom, hogy ez neked rosszul esik, de lásd be, ez nem élet! Ez rabszolgaság, amit nem tudok elviselni. Nina - Aisa könnyes szemmel nézett húgára -, nem bírom tovább, hogy vernek, közben kényeztet az, akit szeretek. Mindent megad, amire szükségem van, csak hagyjam itt valahogy ezt a kócerájt.
- Megengeded, hogy segítsek benne? Ha már úgyis elmész, legalább tudjam, hogy megúszod. - Nina szemében is megcsillant a remény; ő rángatta bele magukat akkor, most legalább segíthet kimászni belőle.
- Jó, de nem szólhatsz senkinek!
- Ígérem, befogom a szám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése