picture

picture

2014. április 20., vasárnap

Gyermeki sors... 4 hetero +18

Josh simogatni kezdte Juliát; az arcát, a vállát, a karját. Remegő kézzel hajtogatta félre a blúz szélét, mint egy tinisrác, aki most készül elveszíteni szüzességét, de Julia megfogta a kezét és a melltartó alá segítette. Josh nem akarta erősen markolászni a telt kebleket, amik örömittasan bukkantak ki a melltartó alul, de a gyönyörű bimbókat már el is kezdte nyalogatni. A lehető legjobbat próbálta nyújtani Juliának, ezért nemcsak magára figyelt, ahogy szokott.
  Kezével benyúlt a szoknya alá, ahol felfedezte a parányi tangát... Mormogott valamit, de Julia nem értette mit, felállt, kibújt ruháiból, de a tangát Josh húzta le. A lány levette a férfiről az inget, még sosem látta ilyen közelről a vágyott testet. Lehúzta a farmert, de a fekete boxerhez nem mert hozzáérni. Látszott Josh szerszáma, teljes méretére duzzadt és a férfi észre is vette a lány megtorpanását.
- Ugye szűz vagy még? - kérdezte halkan, Julia derekát fogva letérdeltette a lába közé, hogy szemük egy magasságban legyen.
- Igen.
  Hosszú csókot váltottak, Josh felhúzta maga mellé az ágyra, simogatta, csókolta, majd lassan ráfeküdt.
- Akarod? Akarod, hogy én legyek az első férfi az életedben?
- Igen, igen akarom! Te legyél az első és az egyetlen!
  Josh kibújt a boxeréből, nyalta tovább Juliát. Haladt lefelé a lány testén; a mellei, lapos hasa, belenyalt a köldökébe is. Aztán jött a tanga... a kicsi vénusz-domb gyönyörű fehér volt és a puncijával együtt simára borotvált. A puncija maga a nőiesség volt; kívül a finom szormok lágyan eltakarták, alatta azonban minden férfi boldogságát lelné. Ez viszont csak Joshé!
  Julia nagyokat nyögött, Josh gyakorlott keze a mennyekbe juttatta, ahogyan hozzáért, simogatta, nyalta...
  A férfi visszamászott a lányra, száját birtoklóan csókolta, majd óvatosan odaillesztette kemény farkát Julia érintetlen puncijához. A lány sziszegett az elején, de ahogy megszokta Josh vastagságát és hosszát, ő is élvezni kezdte a kényeztetést.
  Tökéletes összhang volt kettejük között, bár ilyen helyzetben még nem, egyébként minden téren ismerték már egymás reakcióit. Joshban azért még mocorgott valami, ami azt súgta, nem volt helyes ez az együttlét. Csak az vígasztalta, hogy Juliának is jó volt; ahogy tövig beléhatolt, magához húzta, ölelte, csókolta. És végre önmagát adhatta... azzal a nővel lehetett, akire mindig is várt, nem kellett semilyen hazugságot mondania, gyengéd és becéző viselkedése sem lepte meg Juliát, mert vele mindig is közvetlen, barátságos volt. Apa, legjobb barát és mostmár szerető... a világ legcsodásabb szeretője.

2014. április 20.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése